Με Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα μας,

Κριεζώτου 82 Χαλκίδα , τκ. 34100 , Τηλ. 2221028952.

Με Αντικαταβολή του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβής Courier.

Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας Τραπέζης Πειραιώς (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-baking).Πάντα με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού : 6579147994303

ΙΒΑΝ : GR64 0171 5790 0065 7914 7994 303

BIC PIRBGRAA

Δικαιούχος : ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΕΡΑΣΙΑ

* στην πληρωμή μέσω τράπεζας τα έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα πλην της Πειραιώς βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα μέσω του ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Η διασφάλιση των συναλλαγών σας γίνεται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-shop.

Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του.

Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-shop.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησής.

Η επιχείρησή δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησής της κατά PCI.

Με Paypal. Μέσω αυτού του συστήματος μπορείτε να εκτελείται πληρωμές για τις αγορές σας, έχοντας διασφαλισμένη 100% την συναλλαγή σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, πολύ εύκολα και δωρεάν, σε αυτή τη διεύθυνση www.paypal.com