Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το prodigy-jewels.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κ.λπ.). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το prodigy-jewels.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο  +30 22210 28952.

Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία, θα επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας ή μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργάζεται με την Εταιρεία μας, με το κόστος που εκάστοτε ορίζεται από αυτήν.

Σε περίπτωση που κατά την επιστροφή χρημάτων προκύψουν τραπεζικά έξοδα μεταξύ τραπεζών, τότε τα έξοδα αυτά τα επιβαρύνεται ο πελάτης.